Kup si CD a pomůžeš

08.03.2022 10:21

Milí přátelé,

všichni víme, že Ukrajina trpí válkou. V našich silách je ovšem pomoci. Každý to činí, jak může. Abychom s knihovnou také nějak přispěli, rozhodli jsme se Vám nabídnout možnost podílet se na jedné možnosti.

Naši přátelé nám věnovali originální CD k rozdání. Z níže uvedeného seznamu si můžete vybrat, která Vás zaujmou, a koupit si je u nás. Jednotná cena za jedno CD je 100 Kč. Výtěžek bude zaslán na konto veřejné sbírky Charita pro Ukrajinu (viz níže).

Můžete přispět také tím, že na tuto akci věnujete originální CD ve slušném stavu. Seznam budeme průběžně aktualizovat na těchto stránkách a na výloze knihovny. Po skončení sbírky Vám zbylá CD vrátíme.

Abychom byli kontrolovatelní, seznam věnovaných CD od každého dárce bude podepsán námi. Budeme také vést seznam všech zakoupených CD, kde bude koupě stvrzena podpisem kupujícího. Tento seznam bude v knihovně k nahlédnutí a na základě něj bude zřejmé, kolik peněz bylo vybráno.

Děkujeme Vám.

za knihovnu Jan Krčma

 

***

Veřejná sbírka Charita pro Ukrajinu

Charita Česká republika proto vyhlašuje veřejnou sbírku Charita pro Ukrajinu na pomoc lidem zasaženým ozbrojeným konfliktem v této zemi. Sbírkový účet vedený u České spořitelny má číslo 55660022/0800, variabilní symbol 104.

Přispět je možné také zasláním dárcovské SMS na číslo 87 777 ve tvaru:

DMS CHARITASVET 30, DMS CHARITASVET 60 nebo DMS CHARITASVET 90

„Výtěžek sbírky pomůže lidem zasaženým válkou zajistit základní životní potřeby. Děkujeme všem, kteří obyvatelům Ukrajiny v téhle těžké době pomohou,“ dodává Evžen Diviš.

Charita pomáhá na Ukrajině dlouhodobě. Zajistili jsme například zlepšení dostupnosti a rozsahu zdravotní péče na východní Ukrajině či podpořili vnitřně vysídlené obyvatele země. Pomáháme také s rozvojem a poskytováním sociálních služeb i materiální pomocí.

Krizový fond Charity Česká republika je tvořen z výtěžku Tříkrálové sbírky. Slouží na pomoc obyvatelům stiženým nenadálou přírodní pohromou či válečným konfliktem.

 

***


Seznam CD pro akci Kup si CD a pomůžeš

 

Jana Kirschner – Pelikán

Julia Brown – Bach : organ favourites

Lucie – Větší než malé množství lásky

Máci

Mozart : symfonie č. 40 a 41 (Capella Istropolitana)

Music from the motion picture Atonement

Pavlína Jíšová – V proutěném křesle

Píseň v sedle : písničky o koních

Puccini : opera arias (EMI Classics)

Robbie Williams – Greatest hits

Sinéad O´Connor – So far... The best of

The best of Bach (Capella Istropolitana)

The best of Vivaldi (Capella Istropolitana)

The Cranberries – Stars : the best of 1992-2002

Zdena Kloubová – Alleluja

 

—————

Zpět