Překvapení

28.04.2012 11:29

Ve čtvrtek 26. dubna 2012 nám přišla zásilka z nakladatelství Kniha Zlín. Jde o nakladatelství se sympaticky nepodbízivou produkcí a zajímavou nabídkou určenou knihovnám - mohou u nich nakupovat tituly s 35% slevou. Tuto skutečnost jsme samozřejmě nemohli nechat jen tak, ostatně jsme navíc věděli o velkém zájmu, se kterým se setkala Nemesis, jediná kniha, již jsme Vám dosud mohli nabídnout od v současnosti velmi oblíbeného norského spisovatele Jo Nesba. Objednali jsme k ní tedy tři další, jež mezitím Kniha Zlín vydala, tedy Lovce hlav, Pentagram a Spasitele.

Otvírám balíček, beru do rukou jednu knihu po druhé, pouštím se do evidence, když tu... Lovci hlav skrývají velepřekvapení! Po předsádce se bez jakýchkoliv cirátů před nějakým časem rozběhlo pero držené rukou a vůlí Jo Nesba. Máme autogram! Níže Vám jeho sken k potěše oka nabízíme ;-)

P. S. Víte, že překvapení se konalo hned dvojí? Hned téhož dne, kdy byly všechny tři knihy připraveny, našly si své čtenáře. Dámy a pánové, tomu se myslím říká rekord!


 

 

—————

Zpět