On-line přednáška Petra Marady

30.04.2021 15:51

 

„Jak to s tím zemědělstvím skutečně je… a jak by to mělo být… podle Petra Marady“:-),

On-line 14. 5. 2021 od 19.30 do 21 hod. SKYPE

Dr. Ing. Petr Marada získal z rukou Evropského komisaře pro zemědělství Janusze Wojciechowského vítěznou cenu v soutěži ENRD Rural Inspiration Awards za rok 2020. Tato ocenění získávají nejvíce inspirativní iniciativy financované Evropským zemědělským fondem pro rozvoj venkova (EZFRV), což dokazuje přínos politiky rozvoje venkova k podpoře opatření na podporu klimatu na venkově. Ve svém příspěvku nás seznámí s tím, jaké problémy se pojí se zemědělskou krajinou jihomoravských Šardic; jaká se nabízela řešení, co se v dotčeném katastru provádělo, kdo to prováděl, financoval a co lze s ohledem na získané zkušenosti a významné skutečnosti právě zástupcům obcí doporučit.

Nechme se i ve Fryštáku inspirovat zkušenostmi Petra Marady.

Přednáška s následnou diskusí je určena široké laické i odborné veřejnosti. Vítáni jsou také zástupci měst a obcí, stejně jako farmáři a zemědělci.

Přihlášeným účastníkům na e-mailu vlastovky@email.cz, bude zaslán odkaz na SKYPE link. Do předmětu zprávy prosím pište KONFERENCE FRYŠTÁK 2021. Příspěvek dle možností každého účastníka činí 50-100 Kč. Více informací o platbě obdržíte také e-mailem.

Pořádá Fryšták dětem z.s. ve spolupráci s Městskou knihovnou Fryšták, Domem Ignáce Stuchlého Fryšták a s finanční podporou Města Fryštáku.

—————

Zpět