Knhvn v ldn (ioa - eu)

16.01.2012 22:48

Takový nadpis může být podezírán z mnohého. Proč mu ale nedopřát nějakou míru hravosti, které běžně většina z nás nedává prostor? Ať si skotačí...

Nuže, čeho je ten nadpis vlastně pokrývkou? Je to prosté. Jelikož máme prozatím období, kdy akce stojí, rozhodl jsem se napsat pár slov o tom, co se v tyto dny děje uvnitř knihovny a kolem ní. Byla by škoda, aby záhonky těchto stránek pustly, až by upustly... (děkuji za inspiraci Hogo Fogovi v přestrojení)

V prvé řadě se potýkáme se statistikou za loňskou sezónu. Blíží se termín, do nějž máme data týkající se nás a s námi spřízněných obecních knihoven zaslat metodickému oddělení KFBZ. Vše je díky paní Aničce Zapletalové pečlivě připraveno a čeká na impulz ze Z. S(e schválenými :-) čísly Vás poté samozřejmě neopomeneme obeznámit!

Mohlo by Vás také zajímat, že existuje několik poměrně čerstvých elektronických příspěvků do rozpínavého otesánka jménem Internet (No, pro tuto chvíli mu to velké písmeno přiznám, ale ať si moc nemyslí...) pocházejících z blízkých končin. Držkovská a lukovečská knihovna mají nové stránky! Vzhledem k tomu, že se o obě knihovny starají výjimeční lidé, svou radost s potěšením prodlužuji k Vašim očím. Mimochodem, v souvislosti s těmito knihovnami nemohu opomenout jednu skutečnost. Ti z Vás, kdo mají ve zvyku využívat on-line katalog naší knihovny, a shodou okolností do něj v posledních dnech nahlédli, mohli zjistit, že si pod ním můžete prohlížet také katalogy s námi spřátelené knihovnické sedmičky. Více zvíte zde.

Tak to by mohlo... vlastně ne! Ještě jedno poděkování! Tajemným "Fanouškům", od kterých jsem dnes prostřednictvím dopisní schránky dostal na první pohled sympatickou publikaci Zámecké knihovny ve Zlínském kraji. Vězte, že se jí zbavit nehodlám ;-) Zvesela Vám děkuji a zároveň se rdím. Čeká mě ještě hóóódně práce, než se ze mě něco vyklube... (Sáděra, mám jistý tip! Že on v tom bude hrát roli jistý ples, milí inkognito? :-)

Les uvnitř!

JK

—————

Zpět